Миха уз ''иће и пиће'' са Берлусконијем заволео Милан!!!

Увек сам лепо говорио о њима, спреман сам! Српски стручњак каже да је са газдом Росонера имао пријатну вечеру на којој се добро јело, а још боље пило и признаје да би радо сео на клупу седмоструког првака Европе.

Фудбал 05.06.2015 | 11:00
Миха уз ''иће и пиће'' са Берлусконијем заволео Милан!!!

Од помпезних најава о новим инвеститиорима са Далеког истрока, потом прича о повратку Карла Анчелотија до реалности зване Синиша Михајловић. Берлускони и Галијани су обећавали спектакуларнији и већи Милан, али су се вратили старим навикама и јефтинијим решењима, па су намерили да смењеног Филипа Инзагија замене Синишом Михајловићем.

Синоћ је газда Милана у својој вили у Аркореу примио Михајловића на вечеру, а изгледа да је само питање дана када ће Србин и званично постати стартег Росонера.
„Милан је стимулативна авантура која би ми пријала. Вечера са Берлусконијем је била опуштена и пријатна. Причали смо, јели смо добро, а пили смо још боље. И то је све. На почетку сезоне нисам очекивао да ћу доћи у ситуацију да идем код БерлуСконија на вечеру, али зашто се не бисмо упознали боље”, открио је Синиша Михајловић у разговору за италијанску ТВ станицу Скај.

Михајловића су подсетили на изјаве од пре неколико година да су Партизан, Рома и Милан клубови које никада не би тренирао из поштовања према градским ривалима за које је играо. Ипак, српски стручњак сада не мисли тако.
“Увек сам лепо говорио о њима и поштовао сам их. Чак и када сам био на другој страни. Када сам био млађи, настојао сам да све друге екипе осим моје ставим на другу страну. Били су ми потребни непријатељи да бих био боље мотивисан. Али, сада ми непријатељи нису потребни. Знате, људи се мењају. Лако је волети клуб у којем сте играли, али још већи је изазов убедити скептике да вам верују. Не знам шта ће се десити, али потпуно је природно да променим начин размишљања како се ближим 50. рођендану”, истиче бивши селектор Србије.

Он сматра да је време за велики искорак у каријери и клупу неког великог клуба.
“Да ли сам спреман за велики клуб? Био сам спреман и пре две године. Увек сам спреман. Да ли ћу бити тренер Милана? Питајте челнике Милана. Не питам се ја и не одлучујем ја о томе. Да је до мене, био бих тренер Милана или неког великог клуба још пре 10 година.”

Берлускони је у последње време био гласан са идејом да жели Милан састављен од искључиво италијанских играча.
“Одговорићу на то питање ако постанем тренер Милана. У супротном, не могу да одговорим јер немам кристалну куглу”.

Раније се спекулисало да ће Михајловић преузети Наполи.
“Имао сам контакте са Наполијем, али заправо ту није било никаквих озбиљнијих преговора.”

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

херцеговина

05.06.2015 09:41

Битно је да су њега и Деју болесни србијанци отјерали.....њега су цак отјерали јер је тразио да се отпјева химна и због оног Турета.

ОДГОВОРИТЕ