Miha uz ''iće i piće'' sa Berluskonijem zavoleo Milan!!!

Uvek sam lepo govorio o njima, spreman sam! Srpski stručnjak kaže da je sa gazdom Rosonera imao prijatnu večeru na kojoj se dobro jelo, a još bolje pilo i priznaje da bi rado seo na klupu sedmostrukog prvaka Evrope.

Fudbal 05.06.2015 | 11:00
Miha uz ''iće i piće'' sa Berluskonijem zavoleo Milan!!!

Od pompeznih najava o novim investitiorima sa Dalekog istroka, potom priča o povratku Karla Ančelotija do realnosti zvane Siniša Mihajlović. Berluskoni i Galijani su obećavali spektakularniji i veći Milan, ali su se vratili starim navikama i jeftinijim rešenjima, pa su namerili da smenjenog Filipa Inzagija zamene Sinišom Mihajlovićem.

Sinoć je gazda Milana u svojoj vili u Arkoreu primio Mihajlovića na večeru, a izgleda da je samo pitanje dana kada će Srbin i zvanično postati starteg Rosonera.
„Milan je stimulativna avantura koja bi mi prijala. Večera sa Berluskonijem je bila opuštena i prijatna. Pričali smo, jeli smo dobro, a pili smo još bolje. I to je sve. Na početku sezone nisam očekivao da ću doći u situaciju da idem kod BerluSkonija na večeru, ali zašto se ne bismo upoznali bolje”, otkrio je Siniša Mihajlović u razgovoru za italijansku TV stanicu Skaj.

Mihajlovića su podsetili na izjave od pre nekoliko godina da su Partizan, Roma i Milan klubovi koje nikada ne bi trenirao iz poštovanja prema gradskim rivalima za koje je igrao. Ipak, srpski stručnjak sada ne misli tako.
“Uvek sam lepo govorio o njima i poštovao sam ih. Čak i kada sam bio na drugoj strani. Kada sam bio mlađi, nastojao sam da sve druge ekipe osim moje stavim na drugu stranu. Bili su mi potrebni neprijatelji da bih bio bolje motivisan. Ali, sada mi neprijatelji nisu potrebni. Znate, ljudi se menjaju. Lako je voleti klub u kojem ste igrali, ali još veći je izazov ubediti skeptike da vam veruju. Ne znam šta će se desiti, ali potpuno je prirodno da promenim način razmišljanja kako se bližim 50. rođendanu”, ističe bivši selektor Srbije.

On smatra da je vreme za veliki iskorak u karijeri i klupu nekog velikog kluba.
“Da li sam spreman za veliki klub? Bio sam spreman i pre dve godine. Uvek sam spreman. Da li ću biti trener Milana? Pitajte čelnike Milana. Ne pitam se ja i ne odlučujem ja o tome. Da je do mene, bio bih trener Milana ili nekog velikog kluba još pre 10 godina.”

Berluskoni je u poslednje vreme bio glasan sa idejom da želi Milan sastavljen od isključivo italijanskih igrača.
“Odgovoriću na to pitanje ako postanem trener Milana. U suprotnom, ne mogu da odgovorim jer nemam kristalnu kuglu”.

Ranije se spekulisalo da će Mihajlović preuzeti Napoli.
“Imao sam kontakte sa Napolijem, ali zapravo tu nije bilo nikakvih ozbiljnijih pregovora.”

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

hercegovina

05.06.2015 09:41

Bitno je da su njega i Deju bolesni srbijanci otjerali.....njega su cak otjerali jer je trazio da se otpjeva himna i zbog onog Tureta.

ODGOVORITE