''Змајеви'': Вјерујемо у себе и добићемо Израелце!

Фудбалска репрезентација Босне и Херцеговине одрадила је тренинг на стадиону Грбавица уочи предстојећег квалификационог сусрета против репрезентације Израела.

Фудбал 07.06.2015 | 18:20
''Змајеви'': Вјерујемо у себе и добићемо Израелце!

Међу играчима бх. државног тима владало је одлично расположење, што се могло видјети и на тренингу одржаном на стадиону ФК Жељезичар.

„Шта нас очекује? Сви знамо! Глупо би било понављати шта желимо и шта очекујемо. Сви знамо о чему се ради. Што се тиче здравља... била је дуга сезона, одиграо сам ту утакмицу против Наполија и било је све ОК и здрав сам дошао на припреме“, казао је Лулић.

Израел је у првом сусрету између ове двије екипе био знатно боља екипа. Тада је недостајало доста играча, а на клупи репрезентације налази се нови селектор.

„Фалило нам је доста играча. То је био једини хендикеп. Кад смо на окупу и кад смо здрави можемо да играмо против сваког противника. Најбитније је да се сада добро припремимо, а Израела се нисмо уплашили“, казао је Лулић.

Повратник у редове државног тима Ермин Зец вјерује да БиХ може славити против Израела.

„Драго ми је да сам пред ову важну утакмицу ту и вјерујем да ћемо на крају да побиједимо. Имамо добре шансе и вјерујемо у ову екипу и мислим да неће бити проблема“, казао је Зец.

Чувар мреже бх. тима Асмир Беговић каже да је расположење међу играчима добро и да сви једва чекају сусрет против Израела.

“Сви се радујемо тој утакмици против Израела, која ће за нас бити велики тест", казао је Беговић, који се осврнуо и на своју ситуацију у Стокеу гдје је неколико утакмица одгледао с клупе, а све због тога што није желио продужити уговор.

“Та ситуација ме није погодила. Ја то разумијем. Такав је фудбал, такав је бизнис. Сезону смо одлично завршили. Што је било било је. Углавном се фино осјећам уочи ове утакмице”, додао је Беговић.

Медијима се обратио и помоћни тренер Драган Перић који је казао како Гојко Цимирот и Зукановић неће бити на располагању због повреде.

“Остало је све добро. Репрезентативци су пуни самопоуздања. Пуни вјере у себе. Расположење је одлично. Сви раде пуним ангажманом и ако се овако настави сматрам да нећемо имати никаквих проблема”, казао је Перић.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Милан

07.06.2015 16:32

Срећно!

ОДГОВОРИТЕ
Name

деки

07.06.2015 17:31

Кад играју, вечерас или сутра?

ОДГОВОРИТЕ