Турци хоће Ђуричића!

Српски репрезентативац би од следеће сезоне могао да заигра за Трабзон!

Фудбал 08.06.2015 | 23:20
Турци хоће Ђуричића!

Српски репрезентативац Филип Ђуричић ускоро би могао да постане члан турског Трабзона. Он је уз Олу Џона, Јаника Ђалоа и Пиција, жеља труског суперлигаша у наредном прелазном року, па би бивши фудбалер Херенвена, како пишу турски медији, могао да напусти клуб одласком на нову позајмицу уз могућност откупа уговора. Турци су Ђуричића описали као квалитетног играча средине терена, који поседује добру технику и игра подједнако добро са обе ноге.

Србин је током ове сезоне био позајмљиван два пута. Први део сезоне је провео у немачком Мајнцу за који је наступио 12 пута, а одмах по повратку у Португал током јануара, прослеђен је у енглески Саутемптон. Ђуричић није одушевио у дресу Светаца, па се поново вратио у Бенфику.

Трабзон је у одличним односима са Португалцима, с обзиром на то да су прошлог лета из Бенфике довели Парагвајца Оскара Кардоза и Бразилца Босингву. Спортски директор Трабзона Сулејман Хурма би, према турској штампи, могао да то искористи и доведе неког од четворице фудбалера.

Ола Џон и Пици током ове сезоне нису били стандардни у Бенфики, користећи углавном своју шансу са клупе, док је Ђало, Португалац родом из Гвинеје Бисау, био позајмљен руском премијерлигашу Мордовији. Ипак, Ђало је и тамо имао скромну минутажу, па се очекује његова даља потрага за клубом.

Коментари / 0

Оставите коментар