Turci hoće Đuričića!

Srpski reprezentativac bi od sledeće sezone mogao da zaigra za Trabzon!

Fudbal 08.06.2015 | 23:20
Turci hoće Đuričića!

Srpski reprezentativac Filip Đuričić uskoro bi mogao da postane član turskog Trabzona. On je uz Olu Džona, Janika Đaloa i Picija, želja truskog superligaša u narednom prelaznom roku, pa bi bivši fudbaler Herenvena, kako pišu turski mediji, mogao da napusti klub odlaskom na novu pozajmicu uz mogućnost otkupa ugovora. Turci su Đuričića opisali kao kvalitetnog igrača sredine terena, koji poseduje dobru tehniku i igra podjednako dobro sa obe noge.

Srbin je tokom ove sezone bio pozajmljivan dva puta. Prvi deo sezone je proveo u nemačkom Majncu za koji je nastupio 12 puta, a odmah po povratku u Portugal tokom januara, prosleđen je u engleski Sautempton. Đuričić nije oduševio u dresu Svetaca, pa se ponovo vratio u Benfiku.

Trabzon je u odličnim odnosima sa Portugalcima, s obzirom na to da su prošlog leta iz Benfike doveli Paragvajca Oskara Kardoza i Brazilca Bosingvu. Sportski direktor Trabzona Sulejman Hurma bi, prema turskoj štampi, mogao da to iskoristi i dovede nekog od četvorice fudbalera.

Ola Džon i Pici tokom ove sezone nisu bili standardni u Benfiki, koristeći uglavnom svoju šansu sa klupe, dok je Đalo, Portugalac rodom iz Gvineje Bisau, bio pozajmljen ruskom premijerligašu Mordoviji. Ipak, Đalo je i tamo imao skromnu minutažu, pa se očekuje njegova dalja potraga za klubom.

Komentari / 0

Ostavite komentar