Апел ФС БиХ: "Навијачи, против Израела покажите да волите БиХ"!

Фудбалски савез Босне и Херцеговине за утакмицу "високог ризика" против Израела штампао је посебан летак који ће бити подијељен навијачима који 12. јуна дођу на стадион "Билино поље" у Зеници.

Фудбал 06.06.2015 | 21:40
Апел ФС БиХ: "Навијачи, против Израела покажите да волите БиХ"!

На летку ће бити упутства за примјерено понашање навијача у једном од најважнијих мечева Групе Б у квалификацијама за ЕУРО 2016, које ће осигуравати све безбједносне агенције у БиХ.

"Пред репрезентацијом БиХ, нашим 'змајевима', налази се још једна значајна утакмица. Сусрет са репрезентацијом Израела није само важан због три бода која нас могу приближити Европском првенству; то је и тест нашег домаћинства, испит на којем требамо доказати како смо способни побједу остварити у поштеном надметању и искључиво на зеленом терену. Помозите нам да заједно дођемо до тог циља. Фер и спортским понашањем будите још једном 12 играч 'змајева'. Покажимо спортској свјетској јавности да БиХ може бити свакоме добар домаћин и да су побједе које су до сада остварили наши репрезентативци превасходно резултат њиховог знања, мотивације и заједништва", писаће у летку који ће бити подијељен навијачима, у којем се још наводи:

"Нека 'Билино поље' на утакмици са Израелом буде уљепшано симболима и бојама Босне и Херцеговине. Нека се са трибина чује пјесма и слогани којима ћемо показати да волимо нашу домовину и наше 'змајеве', али и да поштујемо спортске противнике. Помозите нам да утакмица са Израелом буде упамћена као величанствени спортски догађај. Не дозволите да било којим гестом бацимо мрљу на нашу репрезентацију и нашу државу. Навијајмо за БиХ грлом, длановима, срцем, поносно и достојанствено! Уз Вашу безрезервну подршку пут до побједе ће бити краћи и лакши! Утакмица са Израелом није само надметање за три бода, то је борба и за наш спортски углед. Покажимо свјетској јавности да волимо наше 'змајеве', да волимо нашу БиХ да је то једино због чега ћемо 12. јуна заједно бити на 'Билином пољу'".

Утакмица шестог кола квалификација за ЕУРО 2016 између БиХ и Израела игра се 12. јуна од 20.45 сати у Зеници. Након пет кола на табели Групе Б води Белгија са 11 бодова, колико има и Велс. Трећи је Израел са девет, Кипар има шест, БиХ пет, а Андора је без бодова.

Коментари / 0

Оставите коментар