Збогом Миха - добро дошао Зенга!

Сампдорија потврдила да ће је у наредној сезони предводити бивши тренер Црвене звезде.

Фудбал 06.06.2015 | 09:20
Збогом Миха - добро дошао Зенга!

Синиша Михајловић је купио љубав председника Масима Ферера и заслужио љубав навијача, али је зов из Милана очигледно био превише примамљив да остане на клупи Сампдорије. А Фереро очигледно воли типове са израженим карактером, па је на Михино место моментално поставио бившег тренера Црвене звезде Валтера Зенгу.

По годинама искусни тренер, који додуше није имао превише прилика да на великој сцени покаже шта зна, и званично је данас промовисан у шефа струке клуба из Ђенове с тим да детаљи сарадње још нису познати.
"Заиста желим да се окушам још једном", рекао је по слетању на аеродром Зенга, који већ пет година чека на шансу у Серији А.

У елитном рангу италијанског првенства радио је само у Катанији и Палерму. Сампдорија, клуб у којем је као играч провео две сезоне, сада има европске амбиције.
"Имао сам и друге понуде, али када те окрене председник са толико страсти колико се крије у Фереру онда једноставно мораш да прихватиш. Европа? То је циљ", каже Зенга и најављује да ће се ускоро чути и са Михајловићем.

Коментари / 0

Оставите коментар