Zbogom Miha - dobro došao Zenga!

Sampdorija potvrdila da će je u narednoj sezoni predvoditi bivši trener Crvene zvezde.

Fudbal 06.06.2015 | 09:20
Zbogom Miha - dobro došao Zenga!

Siniša Mihajlović je kupio ljubav predsednika Masima Ferera i zaslužio ljubav navijača, ali je zov iz Milana očigledno bio previše primamljiv da ostane na klupi Sampdorije. A Ferero očigledno voli tipove sa izraženim karakterom, pa je na Mihino mesto momentalno postavio bivšeg trenera Crvene zvezde Valtera Zengu.

Po godinama iskusni trener, koji doduše nije imao previše prilika da na velikoj sceni pokaže šta zna, i zvanično je danas promovisan u šefa struke kluba iz Đenove s tim da detalji saradnje još nisu poznati.
"Zaista želim da se okušam još jednom", rekao je po sletanju na aerodrom Zenga, koji već pet godina čeka na šansu u Seriji A.

U elitnom rangu italijanskog prvenstva radio je samo u Kataniji i Palermu. Sampdorija, klub u kojem je kao igrač proveo dve sezone, sada ima evropske ambicije.
"Imao sam i druge ponude, ali kada te okrene predsednik sa toliko strasti koliko se krije u Fereru onda jednostavno moraš da prihvatiš. Evropa? To je cilj", kaže Zenga i najavljuje da će se uskoro čuti i sa Mihajlovićem.

Komentari / 0

Ostavite komentar