Врањеш има тетоважу РС! Изгледа да је то проблем ''некима''!

Бањалучанин Огњен Врањеш стигао је на окупљање репрезентативаца Босне и Херцеговине у Сарајево с новом тетоважом која подсјећа на границе Републике Српске!

Фудбал 05.06.2015 | 12:20
Врањеш има тетоважу РС! Изгледа да је то проблем ''некима''!

Нова тетоважа дефанзивца "змајева" и турског Гацијантепспора, који на бицепсу има уцртане границе ентитета РС или нешто што јако личи на то, изазвала је различите реакције на друштвеним мрежама.

Од најригиднијих који траже да се "Врањеш одстрани из селекције БиХ", до оних који отворено бране некадашњег фудбалера Борца из Бањалуке и његово право "да на свом тијелу напише оно што пише и у Уставу БиХ".

Има и оних који у свему виде прилику за добру шалу, па предлажу Врањешу да на другој руци "истетовира границе Федерације БиХ".

Иначе, млађи Врањеш ће по први пут наступити заједно са својим рођеним братом Стојаном којег је селектор БиХ Мехмед Баждаревић такође уврстио међу "змајеве".

Вјероватну кључну утакмицу за останак у трци за пласман на Европско првенство 2016. године у Француској, БиХ игра 12. јуна у Зеници против Израела.

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Игор

04.06.2015 14:27

Чекам сдс-овске ботове да оптуже Врањеша за сепаратизам и рушење "Домовине" а све у корист "криминалца из Лакташа" и његовог газде Путина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

славуј

04.06.2015 20:23

Колико видим истетовирао је Дистрикт Брчко и РС, питање је зашто је прескочио ФБиХ, ако му је била скупа тетоважа могао је убацити барем један од 10 кантона.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Билл

04.06.2015 22:31

Је ли му неугодно играти поред сребреницана? Бранд "босанац" и оно сто то представља не иде нити у било цему са брендом "републике српске". Мислим да сто је градио каријеру на темељу босанства је заврсио. Сад нек некоме другом продаје муда под бубреге.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре билл

05.06.2015 21:24

Сто би му сметало да игра пред Сребренцанима мислис да је истетовирао ел багдадија да би било лаксе сребренцанима,позивате се на демократију а зивите у османлијском стилу јер није по вољи одмах осудјујете момак нек тетовира ста хоце то је његово право

Name

Столац БиХ

05.06.2015 07:42

Људи морају да буду свјесни да јос увијек овакве ствари буде немиле осјецаје код народа. Лицно немам ниста против његове тетовазе, то је његов лицни избор. Само је морао бити свјестан да це његов потез да изазове велике реакције код једног дјела навијаца. Сам себи прави проблем у својој каријери. Оги, је фигхтер, игра срцем за репрезентацију, то је показао висе пута до сада. Назалост ова глупост це костати само њега, од омиљеног играца постат це омрзен! Резумијем да је теско разумити гњев поједини навијаца али рецимо 11 јули би требао да објасни бар дјелиц тога. Надам се да це Оги изаци у јавност и стати иза дјела сто је урадио, да смири тензије посто је у интересу и њему а и цитавој БиХ да се ситуација смири. РС је дио БиХ и није проблем, али ипак презентујес цитаву дрзаву и то боде оци. На његове вјерске тетовазе никада нико није рекао лосу ријец,,,али престављати идеју подјеле дрзаве за коју играс ипак оставља много питања!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗЗ

05.06.2015 10:24

Момак родјен у мрзњи,ниста цудно.То це само њему сметати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

даидза

05.06.2015 10:25

Оцекујемо да се Босиц и Тадиц ограде од овог примитивца, ето га Додику па нека србују заједно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

гост

05.06.2015 19:09

једино добро на овој тетоважи што се може поправити додавањем другог дијела државе или да оде у још већу крајност да дода на ово карту Србије видјећемо шта ће бити

ОДГОВОРИТЕ