Звезда опет ''има у виду'' Немању Радоњића!

Спортски журнал тврди да је то истина, иако истиче да ни црвено-бели још нису преломили.

Фудбал 05.06.2015 | 11:40
Звезда опет ''има у виду'' Немању Радоњића!

Такав таленат виђа се једном у десет година, али од талента до озбиљног играча дугачак је пут, а Немања Радоњић се негде успут загубио. Али од толиког потенцијала тешко је одустати, посебно у Србији у којој се годинама причало о "оном малом Партизановом што не можеш ласом да га ухватиш". Само што је сада – и то већ други пут – у игри други клуб са Топчидерског брда. Према писању Спортског журнала наиме Црвена звезда опет размишља о могућности да потпише сада већ 19-годишњег крилног фудбалера, који се у везу са српским вицепрваком доводио и лета 2013.

Журнал наводи да се млади фудбалер поверио пријатељима како је добио позив једног од челних људи црвено-белих, али истиче да ни у Љутице Богдана нису преломили и са сигурношћу проценили да би Радоњић заиста представљао појачање.

По одласку из Партизана није се снашао. У Роми није догурао до првог тима, ни Емполи не планира да продужи сарадњу са момком који, упркос црно-белом пореклу, никада није крио да симпатише вечитог ривала. Али и момку којем неспортски живот ван терена није дозволио да потенцијал у ногама преточи у квалитет који је могао далеко да га одведе.

Можда још није касно? Можда се то деси баш у Звезди? Црвено-белима очајнички треба замена за Дарка Лазовића, па и Александра Катаија.

Коментари / 0

Оставите коментар