Zvezda opet ''ima u vidu'' Nemanju Radonjića!

Sportski žurnal tvrdi da je to istina, iako ističe da ni crveno-beli još nisu prelomili.

Fudbal 05.06.2015 | 11:40
Zvezda opet ''ima u vidu'' Nemanju Radonjića!

Takav talenat viđa se jednom u deset godina, ali od talenta do ozbiljnog igrača dugačak je put, a Nemanja Radonjić se negde usput zagubio. Ali od tolikog potencijala teško je odustati, posebno u Srbiji u kojoj se godinama pričalo o "onom malom Partizanovom što ne možeš lasom da ga uhvatiš". Samo što je sada – i to već drugi put – u igri drugi klub sa Topčiderskog brda. Prema pisanju Sportskog žurnala naime Crvena zvezda opet razmišlja o mogućnosti da potpiše sada već 19-godišnjeg krilnog fudbalera, koji se u vezu sa srpskim viceprvakom dovodio i leta 2013.

Žurnal navodi da se mladi fudbaler poverio prijateljima kako je dobio poziv jednog od čelnih ljudi crveno-belih, ali ističe da ni u Ljutice Bogdana nisu prelomili i sa sigurnošću procenili da bi Radonjić zaista predstavljao pojačanje.

Po odlasku iz Partizana nije se snašao. U Romi nije dogurao do prvog tima, ni Empoli ne planira da produži saradnju sa momkom koji, uprkos crno-belom poreklu, nikada nije krio da simpatiše večitog rivala. Ali i momku kojem nesportski život van terena nije dozvolio da potencijal u nogama pretoči u kvalitet koji je mogao daleko da ga odvede.

Možda još nije kasno? Možda se to desi baš u Zvezdi? Crveno-belima očajnički treba zamena za Darka Lazovića, pa i Aleksandra Kataija.

Komentari / 0

Ostavite komentar