Пијани Турчин спустио авион у Београд

Турски држављанин ухапшен је јуче поподне на београдском Аеродрому „Никола Тесла“, након што је више од сат времена правио проблеме на лету из Цириха за Турску, због чега је поседа морала принудно да слети у Сурчин.

Србија 04.06.2015 | 12:00
Пијани Турчин спустио авион у Београд

Након хапшења, инцидент је направио и у згради аеродрома где је демолирао собу за транзит и побио се са тројицом полицајаца, који су заједно са њим на послетку пребачени у Ургентни центар.

Више од стотину путника на лету из Цириха за Турску преживело је јуче праву драму због једног турског држављнина који је више од сат времена правио проблеме и малтертирао друге путнике и кабинско особље. Инцидент је кулминирао у ваздушном простору Србије, због чега је посада морала да тражи дозволу за принудно слетање на Сурчин.

Пилоти су српској контроли летења најавили да имају проблематичног путника у авиону, због чега је о свему обавештена и полиција. Након што је авион безбедно слетео, полицајци су ушли у кабину, везали лисицама проблематичног путника, а потом га извели из летилице и сместили у собу за транзит у згради аеродорма.

Како „Блиц“ сазнаје, озбиљан инцидент је тек тамо уследио.

- Након што су га сместили у собу за транзит, скинули су му лисице јер од тренутка хапшења није пружао отпор. Истог тренутка почео је да дивља, разбио је стаклена врата, покушавајући да побегне. Потом и насрнуо и повредио тројицу полицајаца који су покушали да га савладају. После краће борбе полицајци су успели да га поново вежу, али су због повреда које је задобио на аркади морали да га превезу у Ургентни центар, као и тројицу повређених колега – рекао је за „Блиц“ извор упознат са случајем.

Према првим информацијама, путник је највероватније био под дејством алкохола, наркотика или коктела лекова, што ће у даљој истрази бити тачно утврђено.

Извор: Блиц

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

јаја

04.06.2015 10:10

Пребијте га до смрти и укрцајте на следеци који це га из зрака избацити вани као пртљаг ја бих тако само га искипала у зраку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мили Ванилли

04.06.2015 13:03

Јеси ми и ти нека сила, тај оцигледно сто је и ако је правио проблеме мозе се са тобом за руке ухватити

Name

како

04.06.2015 11:47

Турчин , а пијн ?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

НЕК СЕ ЗНА

04.06.2015 12:51

НЕМОЈТЕ МИ САМО НА ТУРКЕ!?

ОДГОВОРИТЕ