Pijani Turčin spustio avion u Beograd

Turski državljanin uhapšen je juče popodne na beogradskom Aerodromu „Nikola Tesla“, nakon što je više od sat vremena pravio probleme na letu iz Ciriha za Tursku, zbog čega je poseda morala prinudno da sleti u Surčin.

Srbija 04.06.2015 | 12:00
Pijani Turčin spustio avion u Beograd

Nakon hapšenja, incident je napravio i u zgradi aerodroma gde je demolirao sobu za tranzit i pobio se sa trojicom policajaca, koji su zajedno sa njim na posletku prebačeni u Urgentni centar.

Više od stotinu putnika na letu iz Ciriha za Tursku preživelo je juče pravu dramu zbog jednog turskog državljnina koji je više od sat vremena pravio probleme i maltertirao druge putnike i kabinsko osoblje. Incident je kulminirao u vazdušnom prostoru Srbije, zbog čega je posada morala da traži dozvolu za prinudno sletanje na Surčin.

Piloti su srpskoj kontroli letenja najavili da imaju problematičnog putnika u avionu, zbog čega je o svemu obaveštena i policija. Nakon što je avion bezbedno sleteo, policajci su ušli u kabinu, vezali lisicama problematičnog putnika, a potom ga izveli iz letilice i smestili u sobu za tranzit u zgradi aerodorma.

Kako „Blic“ saznaje, ozbiljan incident je tek tamo usledio.

- Nakon što su ga smestili u sobu za tranzit, skinuli su mu lisice jer od trenutka hapšenja nije pružao otpor. Istog trenutka počeo je da divlja, razbio je staklena vrata, pokušavajući da pobegne. Potom i nasrnuo i povredio trojicu policajaca koji su pokušali da ga savladaju. Posle kraće borbe policajci su uspeli da ga ponovo vežu, ali su zbog povreda koje je zadobio na arkadi morali da ga prevezu u Urgentni centar, kao i trojicu povređenih kolega – rekao je za „Blic“ izvor upoznat sa slučajem.

Prema prvim informacijama, putnik je najverovatnije bio pod dejstvom alkohola, narkotika ili koktela lekova, što će u daljoj istrazi biti tačno utvrđeno.

Izvor: Blic

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

jaja

04.06.2015 10:10

Prebijte ga do smrti i ukrcajte na sledeci koji ce ga iz zraka izbaciti vani kao prtljag ja bih tako samo ga iskipala u zraku.

ODGOVORITE
Name

Mili Vanilli

04.06.2015 13:03

Jesi mi i ti neka sila, taj ocigledno sto je i ako je pravio probleme moze se sa tobom za ruke uhvatiti

Name

kako

04.06.2015 11:47

Turčin , a pijn ?!

ODGOVORITE
Name

NEK SE ZNA

04.06.2015 12:51

NEMOJTE MI SAMO NA TURKE!?

ODGOVORITE