Шешељ ће бити оперисан

Предсједник Српске радикалне странке Војислав Шешељ изјавио је да ће овог викенда добити другу дозу хемиотерапије, послије чега ће највјероватније бити оперисан.

Србија 04.06.2015 | 10:40
Шешељ ће бити оперисан

Шешељ је поручио да ће побиједити канцер, као што је побиједио и Хашки трибунал.

"Чујем да неки ликују и мисле да је мени дошао крај, али се грдно варају. Слично су мислиле и хашке судије, због чега су гледале како знају и умеју да ме врате назад у Србију. Ја сам борац и не пада ми на памет да се предам", рекао је Шешељ за београдску "Политику".

Он је рекао да је због посљедица прве туре хемиотерапије, коју је примио прије двије недјеље, отказао гостовања на три телевизије током ове седмице, али да намјерава да се поново активира.

"Тек сам се вратио из хашког казамата и нема узмицања док не завршим све што сам предвидео. Од човека који је доказао да је спреман да за идеју, правду и част жртвује свој живот и који се не боји ниједног политичког противника тешко је очекивати да лежим у кревету", објаснио је Шешељ.

Он је навео да га је доктор Милован Бојић савјетовао да због ослабљеног имунитета на конгрес СРС дође са медицинском маском на лицу, али да је то одбио истичући да се "није враћао из Хага да би се шетао са маском на лицу".

"Да сам га послушао, то би сигурно био најсмешнији конгрес Српске радикалне странке у историји", рекао је Шешељ.

Извор: Политика

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

праведник

04.06.2015 09:18

Нек ти Бог подари снаге , побиједи и у овој бици ! Са срећом !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јепсен

04.06.2015 13:35

Нека ти све жеље буду остварене и ову битку освојио и дабогда премијер Србије био Амин Боже. Живео 100 лета легендо, поносу свих патриота