Šešelj će biti operisan

Predsjednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj izjavio je da će ovog vikenda dobiti drugu dozu hemioterapije, poslije čega će najvjerovatnije biti operisan.

Srbija 04.06.2015 | 10:40
Šešelj će biti operisan

Šešelj je poručio da će pobijediti kancer, kao što je pobijedio i Haški tribunal.

"Čujem da neki likuju i misle da je meni došao kraj, ali se grdno varaju. Slično su mislile i haške sudije, zbog čega su gledale kako znaju i umeju da me vrate nazad u Srbiju. Ja sam borac i ne pada mi na pamet da se predam", rekao je Šešelj za beogradsku "Politiku".

On je rekao da je zbog posljedica prve ture hemioterapije, koju je primio prije dvije nedjelje, otkazao gostovanja na tri televizije tokom ove sedmice, ali da namjerava da se ponovo aktivira.

"Tek sam se vratio iz haškog kazamata i nema uzmicanja dok ne završim sve što sam predvideo. Od čoveka koji je dokazao da je spreman da za ideju, pravdu i čast žrtvuje svoj život i koji se ne boji nijednog političkog protivnika teško je očekivati da ležim u krevetu", objasnio je Šešelj.

On je naveo da ga je doktor Milovan Bojić savjetovao da zbog oslabljenog imuniteta na kongres SRS dođe sa medicinskom maskom na licu, ali da je to odbio ističući da se "nije vraćao iz Haga da bi se šetao sa maskom na licu".

"Da sam ga poslušao, to bi sigurno bio najsmešniji kongres Srpske radikalne stranke u istoriji", rekao je Šešelj.

Izvor: Politika

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

pravednik

04.06.2015 11:18

Nek ti Bog podari snage , pobijedi i u ovoj bici ! Sa srećom !

ODGOVORITE
Name

Јепсен

04.06.2015 15:35

Нека ти све жеље буду остварене и ову битку освојио и дабогда премијер Србије био Амин Боже. Живео 100 лета легендо, поносу свих патриота