Миха није научио пословицу: Испеци, па реци!

Италијани га подсетили како је причао да никада неће тренирати Милан! Медији на Апенинима извадили из архиве изјаве српског стручњака које би могле да га коштају посла на Сан Сиру.

Фудбал 03.06.2015 | 22:20
Миха није научио пословицу: Испеци, па реци!

Од дана када је напустио кормило репрезентације Србије тренерска каријера Синише Михајловића иде узлазном линијом. Сјајни резултати са Сампдоријом катапултирали су га у друштво најцењенијих стручњака на Апенинском полуострву. Некадашњи ас Црвене звезде на столу има понуду Наполија, али се и даље размишља...

Сасвим нормалан резон ако се зна да после одустајања Карла Анчелотија, Михајловић важи за једног од најозбиљнијих кандидата за новог тренера Милана. Рекло би се да Михи у овом тренутку недостаје само још један корак како би сео на клупу Росонера.

Али тај један корак могао би да буде тежак. Посебно, јер су италијански медији подсетили на изјаву Михајловића да као истакнути члан Интера никада не би тренирао Милан.
„Из поштовања према навијачима Интера никада не бих могао да тренирам Милан. Као што никада не бих могао да тренирам Ђенову и Палермо, градске ривале екипа у којима сам радио“, рекао је 2010.године Михајловић.

У октобру 2014.године бомбардер из Борова Села је био још експлицитнији.
„Као тренер сам остварио два сна. Тренирао сам Србију, земљу коју припадам, а сада и Сампдорију. Остаје ми још да се остварим као тренер у Интеру и Лацију“, поручио је тада темпраментни Србин.

Међутим, у марту 2015.године више није био тако радикалан. Као да је у интервјуу за Газето дело Спорт припремао терен за евеутални долазак на Сан Сиро.
„Као тренер увек бирам клупски пројекат. Желим да будем окружен људима који жели исто што и ја, који исто размишљају. Битно је да осећате припадност том клубу, али као тренер морате да се понекад понашате рационално. Ако ме Милан буде звао? Моја правила важе за све клубове“, рекао је Михајловић.

Коментари / 0

Оставите коментар