Трагедија у Нишу: Дјечак изгубио живот

Ужасна трагедија у Нишу!

Србија 03.06.2015 | 07:29
Трагедија у Нишу: Дјечак изгубио живот

У уторак после 19.00 часова у нишком насељу Криве Ливаде на улазу зграде настрадао је дванестогодишњи дечак из породице Чолаковић.

- Деца су се као и сваке вечери играла испред зграде. Било их је пет-шест. Трчали су около па су у једном тренутку двојица утрчала у нашу зграду. Одједном се чула ломњава стакла и врисак. Када сам изашао у ходник видео сам како поред врата у локви крви лежи дете исечено по лицу, врату, рукама.

Двојица су утрчала у зграду и прошла кроз прва врата несметано јер су била отворена. Међутим, друга, покретна врата, иза поштанских сандучића су била заворена. Дечак је у трку налетео на горњи део стакла и буквално главом и рукама пробио портал. Било је то фатално по њега, каже један комшија.
Комшије су одмах позвале Хитну помоћ и екипа је стигла за мање од пет минута.

- Покушали смо колико је могло да зауставимо крварење али је то било крволиптање из више рана. Хитно смо га пребацили у Клинички центар где су колеге уложиле максималне напоре да му спасе живот али је све било прекасно. Дечак је искрварио, кажу у Хитној помоћи у Нишу.

Полиција је после трагедије извршила увиђај али се није огласила саопштењем. У току је провера да ли се све десило у безазленој дечијој игри или је несрећни дечак бежао ка свом стану пошто га је јурио онај што је за њим трчао.

Извор: Курир

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

царство небеско

03.06.2015 07:18

Лака му земља,а родитељима искрено сауцесце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дивља јабука

03.06.2015 12:03

Јест овај живот ужасан. Ко га је смислио, свака му част.

ОДГОВОРИТЕ