Tragedija u Nišu: Dječak izgubio život

Užasna tragedija u Nišu!

Srbija 03.06.2015 | 07:29
Tragedija u Nišu: Dječak izgubio život

U utorak posle 19.00 časova u niškom naselju Krive Livade na ulazu zgrade nastradao je dvanestogodišnji dečak iz porodice Čolaković.

- Deca su se kao i svake večeri igrala ispred zgrade. Bilo ih je pet-šest. Trčali su okolo pa su u jednom trenutku dvojica utrčala u našu zgradu. Odjednom se čula lomnjava stakla i vrisak. Kada sam izašao u hodnik video sam kako pored vrata u lokvi krvi leži dete isečeno po licu, vratu, rukama.

Dvojica su utrčala u zgradu i prošla kroz prva vrata nesmetano jer su bila otvorena. Međutim, druga, pokretna vrata, iza poštanskih sandučića su bila zavorena. Dečak je u trku naleteo na gornji deo stakla i bukvalno glavom i rukama probio portal. Bilo je to fatalno po njega, kaže jedan komšija.
Komšije su odmah pozvale Hitnu pomoć i ekipa je stigla za manje od pet minuta.

- Pokušali smo koliko je moglo da zaustavimo krvarenje ali je to bilo krvoliptanje iz više rana. Hitno smo ga prebacili u Klinički centar gde su kolege uložile maksimalne napore da mu spase život ali je sve bilo prekasno. Dečak je iskrvario, kažu u Hitnoj pomoći u Nišu.

Policija je posle tragedije izvršila uviđaj ali se nije oglasila saopštenjem. U toku je provera da li se sve desilo u bezazlenoj dečijoj igri ili je nesrećni dečak bežao ka svom stanu pošto ga je jurio onaj što je za njim trčao.

Izvor: Kurir

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

carstvo nebesko

03.06.2015 07:18

Laka mu zemlja,a roditeljima iskreno saucesce.

ODGOVORITE
Name

divlja jabuka

03.06.2015 12:03

Jest ovaj život užasan. Ko ga je smislio, svaka mu čast.

ODGOVORITE