Небо ће у будућности изгледати овако!

Замислите да са прозора можете да посматрате Црну рупу, Млечни пут или неку звездану галаксију. Руска свемирска агенција открива како би то изгледало.

Свијет 02.06.2015 | 20:45
Небо ће у будућности изгледати овако!

Невроватан видео снимак који је направила руска свемирска агенција, Роскосмос, приказује како би небо изгледало да се поједини објекти из свемира налазе ближе Земљи.

Свемирска агенција за потребе снимка изабрала је неколико локација и убацила анимације које се крећу по небу. Приказали су како би изгледала  галаксија Андромеда изблиза.

Такође, према прорачунима ове свемирске агенције за око 5 милијарди година Андромеда ће стварно бити уочљива са земље. Овај тренутак ће се догодити када се млечни пут судари са Андромедом.

На видеу је приказано како би са Земље изгледала планетарна маглина у сазвежђу Лира, Месје 57, која се налази у Месјеовом каталогу објеката дубоког неба.

Такође, ова свемирска агенција открила је како би са Земље изгледале друге планете. Погледајте!

Извор: Србија данас

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Застрасујуце

02.06.2015 19:14

Али лако могуце ако САД настави с мега експлозијама које покрецу земљотресе и ерупције. Прво сам мислила гледајуци анимацију колико смо мали, а потом ме ухватио страх да це Земље нестати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни

03.06.2015 04:45

Свемирска агенција само лупета без везе И улаже толике паре у то боље да тај Новац усмјере против тешких болести него да бацају низ воду

ОДГОВОРИТЕ