РГ: Ана пресрећна, најављује титулу, јер опет игра са Шафаровом!

Прочитајте шта је наша тенисерка рекла после убедљиве победе над Свитолином у четвртфиналу Ролан Гароса. 

Тенис 02.06.2015 | 18:00
РГ: Ана пресрећна, најављује титулу, јер опет игра са Шафаровом!

Најбоља српска тенисерка Ана Ивановић оценила је данас да јој је ветар био највећи противник у убедљивој победи против Украјинке Елине Свитолине у четвртфиналу Ролан Гароса.

"Не знам да ли да се осећам старом, или срећном", рекла је 27-годишња Ивановић у шаљивом тону после пласмана у прво полуфинале грен слем турнира после седам година.

Ивановић је управо на Ролан Гаросу 2008. освојила своју прву грен слем титулу.

"Бли су тешки услови за игру, ветар је јако дувао и лоптица је неконтролисано одскакала по целом терену, тако да је само требало да будем мирна и да се стално крећем", рекла је Ивановић.

Ана Ивановић направила је велики успех пласманом у полуфинале Ролан Гароса, а након победе над Елином Свитолином 6:2, 6:3 најављује напад на трофеј Отвореног првенства Француске.

"Дефитинвно сам задовољна, уопште доћи на овај турнир је успех. Увек очекујем добру игру и надам јој се. Пронашла сам игру, још овде има да се уради ствари, али сам и те како срећна због полуфинала. Публика је фантастична, једва сам чекала да дођем у Париз", рекла је Ана.

Занимљиво је да ће ово бити њихов трећи дуел на Ролан Гаросу. Ивановићева је била успешнија 2008. када је и освојила титулу, са 6:1, 6:2, а Чехиња прошле године у трећем колу са 6:3, 6:3. Других сусрета на шљаци није било, остали су на тврдој подлози, а последњи меч Ана је добила у четвртфиналу Токија 2014. године, са 6:3, 6:2.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

СВАБО

02.06.2015 18:59

Видите колико је на њу утицао популарни Сцхwеинстеигер,ниста цудно јер Свабе имају побједницки дух.Ана,пуно среце и да освојис титулу.

ОДГОВОРИТЕ