RG: Ana presrećna, najavljuje titulu, jer opet igra sa Šafarovom!

Pročitajte šta je naša teniserka rekla posle ubedljive pobede nad Svitolinom u četvrtfinalu Rolan Garosa. 

Tenis 02.06.2015 | 18:00
RG: Ana presrećna, najavljuje titulu, jer opet igra sa Šafarovom!

Najbolja srpska teniserka Ana Ivanović ocenila je danas da joj je vetar bio najveći protivnik u ubedljivoj pobedi protiv Ukrajinke Eline Svitoline u četvrtfinalu Rolan Garosa.

"Ne znam da li da se osećam starom, ili srećnom", rekla je 27-godišnja Ivanović u šaljivom tonu posle plasmana u prvo polufinale gren slem turnira posle sedam godina.

Ivanović je upravo na Rolan Garosu 2008. osvojila svoju prvu gren slem titulu.

"Bli su teški uslovi za igru, vetar je jako duvao i loptica je nekontrolisano odskakala po celom terenu, tako da je samo trebalo da budem mirna i da se stalno krećem", rekla je Ivanović.

Ana Ivanović napravila je veliki uspeh plasmanom u polufinale Rolan Garosa, a nakon pobede nad Elinom Svitolinom 6:2, 6:3 najavljuje napad na trofej Otvorenog prvenstva Francuske.

"Defitinvno sam zadovoljna, uopšte doći na ovaj turnir je uspeh. Uvek očekujem dobru igru i nadam joj se. Pronašla sam igru, još ovde ima da se uradi stvari, ali sam i te kako srećna zbog polufinala. Publika je fantastična, jedva sam čekala da dođem u Pariz", rekla je Ana.

Zanimljivo je da će ovo biti njihov treći duel na Rolan Garosu. Ivanovićeva je bila uspešnija 2008. kada je i osvojila titulu, sa 6:1, 6:2, a Čehinja prošle godine u trećem kolu sa 6:3, 6:3. Drugih susreta na šljaci nije bilo, ostali su na tvrdoj podlozi, a poslednji meč Ana je dobila u četvrtfinalu Tokija 2014. godine, sa 6:3, 6:2.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

SVABO

02.06.2015 18:59

Vidite koliko je na nju uticao popularni Schweinsteiger,nista cudno jer Svabe imaju pobjednicki duh.Ana,puno srece i da osvojis titulu.

ODGOVORITE