Еклестон: Нећу ићи да посјетим Шумија!

Први човек Формуле 1 Берни Еклстон рекао је да не планира да иде у посету Михаелу Шумахеру јер жели да га се сећа онаквог какав је раније био.

Остали спортови 02.06.2015 | 19:40
Еклестон: Нећу ићи да посјетим Шумија!

Шумахер је крајем 2013. године доживео тешку несрећу током скијања, после које је шест месеци био у коми, а тренутно се налази на кућном лечењу у Швајцарској.

Последњих месеци нема никаквих детаљнијих вести о његовом стању, а његова менаџерка Забине Кем више пута је нагласила да он напредује, али да мора да се узме у обзир озбиљност његових повреда.

Еклстон и Шумахер никада нису били блиски приљатељи, али је познато да су током тркачких викенда тешко играли мице и да су се одувек међусобно поштовали.

„Не желим да видим Михаела у таквом стању. Сећам се Михаела онаквог какав је био. Таквог Михаела желим да видим. Ако се врати, желим да Михаел буде такав“, рекао је Еклстон у интервјуу за „Ф1 рејсинг“.

Еклстон је посебно занимљив одговор дао на питање за чим највише жали откако је на челу Формуле 1.

„Вероватно највише жалим то што сам све деонице у својој компанији дао супрузи. И она их је ставила у фонд и ја не могу да их добијем назад“, рекао је Еклстон о својој бившој супрузи Славици.

Коментари / 0

Оставите коментар