Ekleston: Neću ići da posjetim Šumija!

Prvi čovek Formule 1 Berni Eklston rekao je da ne planira da ide u posetu Mihaelu Šumaheru jer želi da ga se seća onakvog kakav je ranije bio.

Ostali sportovi 02.06.2015 | 19:40
Ekleston: Neću ići da posjetim Šumija!

Šumaher je krajem 2013. godine doživeo tešku nesreću tokom skijanja, posle koje je šest meseci bio u komi, a trenutno se nalazi na kućnom lečenju u Švajcarskoj.

Poslednjih meseci nema nikakvih detaljnijih vesti o njegovom stanju, a njegova menadžerka Zabine Kem više puta je naglasila da on napreduje, ali da mora da se uzme u obzir ozbiljnost njegovih povreda.

Eklston i Šumaher nikada nisu bili bliski priljatelji, ali je poznato da su tokom trkačkih vikenda teško igrali mice i da su se oduvek međusobno poštovali.

„Ne želim da vidim Mihaela u takvom stanju. Sećam se Mihaela onakvog kakav je bio. Takvog Mihaela želim da vidim. Ako se vrati, želim da Mihael bude takav“, rekao je Eklston u intervjuu za „F1 rejsing“.

Eklston je posebno zanimljiv odgovor dao na pitanje za čim najviše žali otkako je na čelu Formule 1.

„Verovatno najviše žalim to što sam sve deonice u svojoj kompaniji dao supruzi. I ona ih je stavila u fond i ja ne mogu da ih dobijem nazad“, rekao je Eklston o svojoj bivšoj supruzi Slavici.

Komentari / 0

Ostavite komentar