РГ, распоред: Ана и Зики играју за полуфинале!

Десетог дана Ролан Гароса на теренима комплекса у Паризу наћи ће се двоје српских тенисера – Ана Ивановић у синглу и Ненад Зимоњић у дублу.

Тенис 02.06.2015 | 12:20
РГ, распоред: Ана и Зики играју за полуфинале!

Ивановићева од 14 часова дуелом са Украјинком Елином Свитолином отвара програм на терену „Филип Шатрије“ и њима двема ће то бити седми међусобни сусрет, а све претходне је добила Ана.

Последњи пут њих две су играле прошлог месеца у Мадриду, када је српска тенисерка била сигурна са 6:3, 6:4.

У последњих годину дана играле су још два пута, укључујући и прошлогодишњи Ролан Гарос, на којем су се састале у другом колу, а том приликом је било 7:5, 6:2 за Ану.

У исто време, Зимоњића и Пољака Марћина Матковског на Терену 1 очекује сусрет са најбољим дубл играчима света Бобом и Мајком Брајаном.

Поред дуела Ивановићеве и Свитолине, у току дана ће бити одиграна још три меча у синглу. После дуела српске и украјинске тенисерке на терен „Филип Шатрије“ ће изаћи Јапанац Кеи Нишикори и домаћи тенисер Жо-Вилфрид Цонга. На „Сузан Ленглену“, програм у 14 часова отварају Шпанкиња Гарбиње Мугуруса и Луције Шафаржова из Чешке, а потом је на програму свешвајцарски дуел између Роџера Федерера и Станисласа Вавринке.

Коментари / 0

Оставите коментар