RG, raspored: Ana i Ziki igraju za polufinale!

Desetog dana Rolan Garosa na terenima kompleksa u Parizu naći će se dvoje srpskih tenisera – Ana Ivanović u singlu i Nenad Zimonjić u dublu.

Tenis 02.06.2015 | 12:20
RG, raspored: Ana i Ziki igraju za polufinale!

Ivanovićeva od 14 časova duelom sa Ukrajinkom Elinom Svitolinom otvara program na terenu „Filip Šatrije“ i njima dvema će to biti sedmi međusobni susret, a sve prethodne je dobila Ana.

Poslednji put njih dve su igrale prošlog meseca u Madridu, kada je srpska teniserka bila sigurna sa 6:3, 6:4.

U poslednjih godinu dana igrale su još dva puta, uključujući i prošlogodišnji Rolan Garos, na kojem su se sastale u drugom kolu, a tom prilikom je bilo 7:5, 6:2 za Anu.

U isto vreme, Zimonjića i Poljaka Marćina Matkovskog na Terenu 1 očekuje susret sa najboljim dubl igračima sveta Bobom i Majkom Brajanom.

Pored duela Ivanovićeve i Svitoline, u toku dana će biti odigrana još tri meča u singlu. Posle duela srpske i ukrajinske teniserke na teren „Filip Šatrije“ će izaći Japanac Kei Nišikori i domaći teniser Žo-Vilfrid Conga. Na „Suzan Lenglenu“, program u 14 časova otvaraju Špankinja Garbinje Mugurusa i Lucije Šafaržova iz Češke, a potom je na programu svešvajcarski duel između Rodžera Federera i Stanislasa Vavrinke.

Komentari / 0

Ostavite komentar