Гроф ће добити милион евра за појачања!

Нови тренер Црвене звезде Миодраг Божовић имаће на располагању буџет од милиона евра за појачања, преносе "Вечерње новости".

Фудбал 03.06.2015 | 08:20
Гроф ће добити милион евра за појачања!

Божовић је у понедељак потписао једногодишњи уговор са црвено-белима, а још пре неколико дана генерални директор Звездан Терзић је истакао да ће циљ у наредној сезони бити титула.

"Договорили смо се око свега, причали смо о појачањима, али нећу да откривам имена и некоме да правим рекламу. Сви играчи крећу од нуле", рекао је Божовић након потписивања уговора.

У јавности се већ данима спекулише о појединим именима, углавном се помињу Раде Крунић (Борац Чачак), Матос (Нови Пазар), Мирко Иванић (Војводина), Милан Родић (Зенит), Срђан Плавшић (Спартак).

Интересантно ће бити и што се тиче одлазака, Лазовић ће 1. јула постати играч Ђенове, а наводно постоје понуде и за младог голмана Предрага Рајковића.

Црвена звезда ће предстојећег лета играти квалификације за Лигу Европе, потенцијални ривали у првом колу (2/9. јул) су мађарски Ференцварош, црногорски представници Сутјеска и Младост, летонски Сконто, македонска Ренова, Габала из Азербејџана, Ширак из Јерменије, Олимпик из Сарајева...

Коментари / 0

Оставите коментар