Grof će dobiti milion evra za pojačanja!

Novi trener Crvene zvezde Miodrag Božović imaće na raspolaganju budžet od miliona evra za pojačanja, prenose "Večernje novosti".

Fudbal 03.06.2015 | 08:20
Grof će dobiti milion evra za pojačanja!

Božović je u ponedeljak potpisao jednogodišnji ugovor sa crveno-belima, a još pre nekoliko dana generalni direktor Zvezdan Terzić je istakao da će cilj u narednoj sezoni biti titula.

"Dogovorili smo se oko svega, pričali smo o pojačanjima, ali neću da otkrivam imena i nekome da pravim reklamu. Svi igrači kreću od nule", rekao je Božović nakon potpisivanja ugovora.

U javnosti se već danima spekuliše o pojedinim imenima, uglavnom se pominju Rade Krunić (Borac Čačak), Matos (Novi Pazar), Mirko Ivanić (Vojvodina), Milan Rodić (Zenit), Srđan Plavšić (Spartak).

Interesantno će biti i što se tiče odlazaka, Lazović će 1. jula postati igrač Đenove, a navodno postoje ponude i za mladog golmana Predraga Rajkovića.

Crvena zvezda će predstojećeg leta igrati kvalifikacije za Ligu Evrope, potencijalni rivali u prvom kolu (2/9. jul) su mađarski Ferencvaroš, crnogorski predstavnici Sutjeska i Mladost, letonski Skonto, makedonska Renova, Gabala iz Azerbejdžana, Širak iz Jermenije, Olimpik iz Sarajeva...

Komentari / 0

Ostavite komentar