Толе пристао: Биће ванредних избора у ФСС-у!

Томислав Караџић пристао да изађе на црту опозицији! Платини шаље своје људе у Србији због мешања политике у фудбал! Караџић заборавио за кога је гласао у Цириху, на Конгресу ФИФА!?

Фудбал 01.06.2015 | 19:20
Толе пристао: Биће ванредних избора у ФСС-у!

Ванредни избори у Фудбалском савезу Србије (овог лета или до јесени)!

То је епилог вишесатне, боље рећи маратонске седнице Извршног одбора ФСС која је у понедељак одржана у Старој Пазови.

Караџић је после седнице фудбалске владе саопштио да је прихваћен предлог Фудбалског савеза Београда да буду одржани ванредни избори у ФСС, а у јулу ће бити одржана Скупштина ФСС на којој ће бити утврђен редослед потеза и процедура избора.

"Не желим да прејудицирам. Избора сигурно неће бити пре септембра", рекао је Караџић.

Председник ФСБ и функционер Црвене звезде Славиша Кокеза задовољан је напустио састанак.

"Водили смо цивилизован састанак око тема од круцијалне важности за српски фудбал и очекујем да ћемо врло брзо знати прецизан датум ванредних избора у ФСС", рекао је Кокеза.

Председник ФСС Томислав Караџић је саопштио и да је у разговорима са челницима УЕФА добио "упозорење због мешања политике у фудбал".

"Мишел Платини је обећао да ће послати своје људе у Србију да се 'побрину' око функционера који се позивају на одређене политичке структуре", рекао је први човек српског фудбала.

Највише времена на седници ИО ФСС потрошено је на анализу суперлигашких утакмица које су означене као "сумњиве".

"Један судија је био повезан са нечасним радњама и он је скинут са листе. Имена клубова и функционера који су повезани са кладионицама добићете директно од УЕФА и истражних органа", рекао је Караџић.

Упитан за кога је гласао у Цириху, на изборима за председника ФИФА, Караџић је одговорио: "Верујте ми, чим сам изашао из сале, заборавио сам за кога сам гласао".

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Тамо Далеко Бреее

01.06.2015 18:37

дзаба сто је пристао кад це цовек све лепо намести....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Новица

02.06.2015 08:27

Прича за наивне, ово је само још једна класична куповина времена. Коме то још није јасно па човек је већ давно објавио да се повлачи па онда пуи пике не важи, ја се шалио! Оно шта се треба урадити ОДМАХ поднијети пријаву па да истражни органи утврде бар део махинација дотичног! Њему је место у ћорци одавно па нек изборе прати кроз решетке!!!

ОДГОВОРИТЕ