Tole pristao: Biće vanrednih izbora u FSS-u!

Tomislav Karadžić pristao da izađe na crtu opoziciji! Platini šalje svoje ljude u Srbiji zbog mešanja politike u fudbal! Karadžić zaboravio za koga je glasao u Cirihu, na Kongresu FIFA!?

Fudbal 01.06.2015 | 19:20
Tole pristao: Biće vanrednih izbora u FSS-u!

Vanredni izbori u Fudbalskom savezu Srbije (ovog leta ili do jeseni)!

To je epilog višesatne, bolje reći maratonske sednice Izvršnog odbora FSS koja je u ponedeljak održana u Staroj Pazovi.

Karadžić je posle sednice fudbalske vlade saopštio da je prihvaćen predlog Fudbalskog saveza Beograda da budu održani vanredni izbori u FSS, a u julu će biti održana Skupština FSS na kojoj će biti utvrđen redosled poteza i procedura izbora.

"Ne želim da prejudiciram. Izbora sigurno neće biti pre septembra", rekao je Karadžić.

Predsednik FSB i funkcioner Crvene zvezde Slaviša Kokeza zadovoljan je napustio sastanak.

"Vodili smo civilizovan sastanak oko tema od krucijalne važnosti za srpski fudbal i očekujem da ćemo vrlo brzo znati precizan datum vanrednih izbora u FSS", rekao je Kokeza.

Predsednik FSS Tomislav Karadžić je saopštio i da je u razgovorima sa čelnicima UEFA dobio "upozorenje zbog mešanja politike u fudbal".

"Mišel Platini je obećao da će poslati svoje ljude u Srbiju da se 'pobrinu' oko funkcionera koji se pozivaju na određene političke strukture", rekao je prvi čovek srpskog fudbala.

Najviše vremena na sednici IO FSS potrošeno je na analizu superligaških utakmica koje su označene kao "sumnjive".

"Jedan sudija je bio povezan sa nečasnim radnjama i on je skinut sa liste. Imena klubova i funkcionera koji su povezani sa kladionicama dobićete direktno od UEFA i istražnih organa", rekao je Karadžić.

Upitan za koga je glasao u Cirihu, na izborima za predsednika FIFA, Karadžić je odgovorio: "Verujte mi, čim sam izašao iz sale, zaboravio sam za koga sam glasao".

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Tamo Daleko Breee

01.06.2015 18:37

dzaba sto je pristao kad ce covek sve lepo namesti....

ODGOVORITE
Name

Novica

02.06.2015 08:27

Priča za naivne, ovo je samo još jedna klasična kupovina vremena. Kome to još nije jasno pa čovek je već davno objavio da se povlači pa onda pui pike ne važi, ja se šalio! Ono šta se treba uraditi ODMAH podnijeti prijavu pa da istražni organi utvrde bar deo mahinacija dotičnog! Njemu je mesto u ćorci odavno pa nek izbore prati kroz rešetke!!!

ODGOVORITE