Дијего Коста хоће ''кући'' у Атлетико!

Фудбалер Челсија Дијего Коста наводно жели да се врати у редове Атлетика јер не може да се навикне на живот у Лондону, а чак би пристао и на мању плату.

Фудбал 02.06.2015 | 15:20
Дијего Коста хоће ''кући'' у Атлетико!

Шпански репрезентативац је напустио ’Јорганџије’ прошлог лета за 36 милиона евра и имао је сјајну прву сезону у редовима ’Плаваца’.

Иако га је мучила повреда мишића, уписао је 26 наступа у Премијер лиги и постигао је 20 голова, а са Челсијем је освојио титулу шампиона Енглеске и трофеј у Лига купу.

Међутим, проблем је што се Коста није навикао на живот у Лондону, временске прилике, језик и храну и због тога је већ контактирао Атлетико. За његов сјајан однос са Мадриђанима се зна, пошто је у њихове редове стигао са 17 година, а отишао као велика звезда са 25.

Тренер Атлетика Дијего Симеоне потврдио је да је дошло до контакта са Костом, који је наводно вољан да пристане и на мања примања. Када је прешао у Челси, његова примања су се увостручила у односу на време у Атлетику, и сада добија седам милиона евра, а врло добро зна да ’Јорганџије’ то не могу да испрате.

Ипак, проблем за Косту би могло да буде то што менаџер Жозе Мурињо није вољан да га пусти.

Коментари / 0

Оставите коментар