Dijego Kosta hoće ''kući'' u Atletiko!

Fudbaler Čelsija Dijego Kosta navodno želi da se vrati u redove Atletika jer ne može da se navikne na život u Londonu, a čak bi pristao i na manju platu.

Fudbal 02.06.2015 | 15:20
Dijego Kosta hoće ''kući'' u Atletiko!

Španski reprezentativac je napustio ’Jorgandžije’ prošlog leta za 36 miliona evra i imao je sjajnu prvu sezonu u redovima ’Plavaca’.

Iako ga je mučila povreda mišića, upisao je 26 nastupa u Premijer ligi i postigao je 20 golova, a sa Čelsijem je osvojio titulu šampiona Engleske i trofej u Liga kupu.

Međutim, problem je što se Kosta nije navikao na život u Londonu, vremenske prilike, jezik i hranu i zbog toga je već kontaktirao Atletiko. Za njegov sjajan odnos sa Madriđanima se zna, pošto je u njihove redove stigao sa 17 godina, a otišao kao velika zvezda sa 25.

Trener Atletika Dijego Simeone potvrdio je da je došlo do kontakta sa Kostom, koji je navodno voljan da pristane i na manja primanja. Kada je prešao u Čelsi, njegova primanja su se uvostručila u odnosu na vreme u Atletiku, i sada dobija sedam miliona evra, a vrlo dobro zna da ’Jorgandžije’ to ne mogu da isprate.

Ipak, problem za Kostu bi moglo da bude to što menadžer Žoze Murinjo nije voljan da ga pusti.

Komentari / 0

Ostavite komentar