Терза: Толету су одбројани дани!

Спортски директор Црвене звезде Звездан Терзић најавио је да наставља борбу за смену Томислава Караџића са чела Фудбалског савеза Србије.

Фудбал 02.06.2015 | 15:00
Терза: Толету су одбројани дани!

Терзић је последњих година више пута како лично, тако и преко клубова које је водио (ОФК Београда и Црвене звезде) позивао на смену Караџића, али је тек недавно добио нешто већу подршку.

„Караџић мора дефинитивно да оде из српског фудбала. Велико је незадовољство његовим радом. Против њега су и ФС Војводине и ФС Београда, па Источна Србија, очекујемо да нам се прикључи и Западна Србија. Дани су му одбројани“, нагласио је Терзић за „Вечерње новости“.

На питање да ли Звезда има свог кандидата, пошто се као потенцијални председник помињао Драган Џајић, Терзић је рекао:

„Звезда ће сигурно имати свог кандидата. Једно је сигурно, после седам година владавине Партизановог човека, Звезда сигурно неће дозволити да на то место дође неко ко је близак Партизану“.

Терзић је такође истакао да не би волео да остави утисак човека који по сваку цену жели да остане у Звезди.

„Увек сам спреман да тражим боља решења за клуб, почев од себе, па надаље. Јер, Црвена звезда је изнад свих нас. Знам да је скоро немогућа мисија одговорити захтевима највећег српског клуба, са овим ресурсима, али се морамо ухватити укоштац са свим проблемима. Једноставно, нема нам друге, као што циљ Звезде мора да буде шампионска круна, увек и у свим околностима“, закључио је Терзић.

Спортски директор ’црвено-белих’ је дао и веома занимљив одговор на питање каква је Звезда данас и каква ће бити сутра.

„Црвена звезда је заробљена у прошлости, традицији и мора да ресетује читав систем урушен у последњих 10 година. За боље сутра потребно је време и новац. Новца немамо, а звездашка јавност нам не даје време“, истакао је Терзић и додао да фокус клуба мора да буде омладинска школа.

Коментари / 0

Оставите коментар