Terza: Toletu su odbrojani dani!

Sportski direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić najavio je da nastavlja borbu za smenu Tomislava Karadžića sa čela Fudbalskog saveza Srbije.

Fudbal 02.06.2015 | 15:00
Terza: Toletu su odbrojani dani!

Terzić je poslednjih godina više puta kako lično, tako i preko klubova koje je vodio (OFK Beograda i Crvene zvezde) pozivao na smenu Karadžića, ali je tek nedavno dobio nešto veću podršku.

„Karadžić mora definitivno da ode iz srpskog fudbala. Veliko je nezadovoljstvo njegovim radom. Protiv njega su i FS Vojvodine i FS Beograda, pa Istočna Srbija, očekujemo da nam se priključi i Zapadna Srbija. Dani su mu odbrojani“, naglasio je Terzić za „Večernje novosti“.

Na pitanje da li Zvezda ima svog kandidata, pošto se kao potencijalni predsednik pominjao Dragan Džajić, Terzić je rekao:

„Zvezda će sigurno imati svog kandidata. Jedno je sigurno, posle sedam godina vladavine Partizanovog čoveka, Zvezda sigurno neće dozvoliti da na to mesto dođe neko ko je blizak Partizanu“.

Terzić je takođe istakao da ne bi voleo da ostavi utisak čoveka koji po svaku cenu želi da ostane u Zvezdi.

„Uvek sam spreman da tražim bolja rešenja za klub, počev od sebe, pa nadalje. Jer, Crvena zvezda je iznad svih nas. Znam da je skoro nemoguća misija odgovoriti zahtevima najvećeg srpskog kluba, sa ovim resursima, ali se moramo uhvatiti ukoštac sa svim problemima. Jednostavno, nema nam druge, kao što cilj Zvezde mora da bude šampionska kruna, uvek i u svim okolnostima“, zaključio je Terzić.

Sportski direktor ’crveno-belih’ je dao i veoma zanimljiv odgovor na pitanje kakva je Zvezda danas i kakva će biti sutra.

„Crvena zvezda je zarobljena u prošlosti, tradiciji i mora da resetuje čitav sistem urušen u poslednjih 10 godina. Za bolje sutra potrebno je vreme i novac. Novca nemamo, a zvezdaška javnost nam ne daje vreme“, istakao je Terzić i dodao da fokus kluba mora da bude omladinska škola.

Komentari / 0

Ostavite komentar