Гроф: Надам се останку барем годину дана!

Нови тренер Црвене звезде дан уочи званичне промоције одвојио мало времена за разговор са новинарима.

Фудбал 01.06.2015 | 18:00
Гроф: Надам се останку барем годину дана!

Миодраг Божовић је у понедељак у поподневним сатима обавио последње договоре са челницима Црвене звезде, а уговор ће потписати у уторак на званичној промоцији.

Познати тренер одвојио је, ипак, мало времена да по изласку из службених просторија стадиона Рајко Митић поразговара са новинарима.

"Све смо се договорили. Надам да ћу остати бар годину дана у Звезди и да ћемо се дружити још доста и причати", изјавио је Божовић.

Популарни Гроф је рекао да не познаје много играчки кадар, што би требало да користи фудбалерима.

"Мислим да је то велика предност за саме играче, јер сви почињу од нуле и имају прилику да се докажу", рекао је Божовић и додао да зна да су на неким позицијама потребна појачања, али да не жели да лицитира именима и да им прави рекламу.

Он је, такође, потврдио да ће Војо Ћалов и Саша Петровић постати чланови стручног штаба, док ће са голманима и даље радити Срђан Максимовић, а најавио је и да је окупљање тима померено са 8. на 12. јун.

Божовић је на стадион дошао у пратњи некадашњег саиграча и бившег спортског директора, Ивана Аџића.

Терзић: Тек ћемо причати о појачањима

"Има још много тога да се уради... Све смо се договорили. Што се тиче појачања, Божовић прво треба да се упозна са играчким кадром, да види чиме располаже, па да онда види шта је предложено од стране Управе и да он изнесе своје жеље", казао је новинарима генерални секретар црвено-белих Звездан Терзић.

Коментари / 0

Оставите коментар