Grof: Nadam se ostanku barem godinu dana!

Novi trener Crvene zvezde dan uoči zvanične promocije odvojio malo vremena za razgovor sa novinarima.

Fudbal 01.06.2015 | 18:00
Grof: Nadam se ostanku barem godinu dana!

Miodrag Božović je u ponedeljak u popodnevnim satima obavio poslednje dogovore sa čelnicima Crvene zvezde, a ugovor će potpisati u utorak na zvaničnoj promociji.

Poznati trener odvojio je, ipak, malo vremena da po izlasku iz službenih prostorija stadiona Rajko Mitić porazgovara sa novinarima.

"Sve smo se dogovorili. Nadam da ću ostati bar godinu dana u Zvezdi i da ćemo se družiti još dosta i pričati", izjavio je Božović.

Popularni Grof je rekao da ne poznaje mnogo igrački kadar, što bi trebalo da koristi fudbalerima.

"Mislim da je to velika prednost za same igrače, jer svi počinju od nule i imaju priliku da se dokažu", rekao je Božović i dodao da zna da su na nekim pozicijama potrebna pojačanja, ali da ne želi da licitira imenima i da im pravi reklamu.

On je, takođe, potvrdio da će Vojo Ćalov i Saša Petrović postati članovi stručnog štaba, dok će sa golmanima i dalje raditi Srđan Maksimović, a najavio je i da je okupljanje tima pomereno sa 8. na 12. jun.

Božović je na stadion došao u pratnji nekadašnjeg saigrača i bivšeg sportskog direktora, Ivana Adžića.

Terzić: Tek ćemo pričati o pojačanjima

"Ima još mnogo toga da se uradi... Sve smo se dogovorili. Što se tiče pojačanja, Božović prvo treba da se upozna sa igračkim kadrom, da vidi čime raspolaže, pa da onda vidi šta je predloženo od strane Uprave i da on iznese svoje želje", kazao je novinarima generalni sekretar crveno-belih Zvezdan Terzić.

Komentari / 0

Ostavite komentar