Дринчић остаје црно-бијели?!

Поуздани везиста Партизана Никола Дринчић има понуду да остане у клубу, али то није једина понуда коју има.

Фудбал 01.06.2015 | 20:00
Дринчић остаје црно-бијели?!

Никола Дринчић је један од најбољих фудбалера Партизана и управа црно-белих (и стручни штабм, разуме се) жели да остане и искуством помогне да шампион Србије прође европска искушења.

Партизан му нуди нови уговор, а према речима тренера Зорана Милинковића Дринчићу је понуђен нови трогодишњи уговор.

"Изузетно га ценимо, желели смо трогодишњу сарадњу са њим, али га желе и цене преко. Тешко је задржати играча ако му дође јака понуда из иностранства", рекао је Милинковић листу "Ало".

Али, понуде из иностранства нису једине пред Дринчићем. Према незваничним информацијама жели га и Чукарички и нуди му 230.000 евра!

Мало је вероватно да ће Дринчић прихватити ту понуду, али је, свакако, интересантно како Чукарички размишља и колико озбиљно приступа предстојећем прелазном року. Дринчић је, тренутно, ближи одласку у иностранство.

Пред крај минуле сезоне, упитан да ли ће остати у Партизану, одговорио је:

"Искрено, још не знам шта ће бити. Нисам о томе причао са људима из клуба, а екипа мора да се појача, јер не можемо да играмо са 11 фудбалера. Волео бих да нико не оде, али питање је колико је то реално. Волео бих да се појачамо".

Дринчић (31) је дошао у Партизан у зимском прелазном року сезоне 2013/14. Он је тада потписао трогодишњи уговор, што значи да би евентуалним одласком црно-бели добили обештећење.

Коментари / 0

Оставите коментар