Drinčić ostaje crno-bijeli?!

Pouzdani vezista Partizana Nikola Drinčić ima ponudu da ostane u klubu, ali to nije jedina ponuda koju ima.

Fudbal 01.06.2015 | 20:00
Drinčić ostaje crno-bijeli?!

Nikola Drinčić je jedan od najboljih fudbalera Partizana i uprava crno-belih (i stručni štabm, razume se) želi da ostane i iskustvom pomogne da šampion Srbije prođe evropska iskušenja.

Partizan mu nudi novi ugovor, a prema rečima trenera Zorana Milinkovića Drinčiću je ponuđen novi trogodišnji ugovor.

"Izuzetno ga cenimo, želeli smo trogodišnju saradnju sa njim, ali ga žele i cene preko. Teško je zadržati igrača ako mu dođe jaka ponuda iz inostranstva", rekao je Milinković listu "Alo".

Ali, ponude iz inostranstva nisu jedine pred Drinčićem. Prema nezvaničnim informacijama želi ga i Čukarički i nudi mu 230.000 evra!

Malo je verovatno da će Drinčić prihvatiti tu ponudu, ali je, svakako, interesantno kako Čukarički razmišlja i koliko ozbiljno pristupa predstojećem prelaznom roku. Drinčić je, trenutno, bliži odlasku u inostranstvo.

Pred kraj minule sezone, upitan da li će ostati u Partizanu, odgovorio je:

"Iskreno, još ne znam šta će biti. Nisam o tome pričao sa ljudima iz kluba, a ekipa mora da se pojača, jer ne možemo da igramo sa 11 fudbalera. Voleo bih da niko ne ode, ali pitanje je koliko je to realno. Voleo bih da se pojačamo".

Drinčić (31) je došao u Partizan u zimskom prelaznom roku sezone 2013/14. On je tada potpisao trogodišnji ugovor, što znači da bi eventualnim odlaskom crno-beli dobili obeštećenje.

Komentari / 0

Ostavite komentar