Деманти Соње Рубеж

Дана 16.05.2015. године на порталу БН објављен је текст под насловом "Како "зарађује" Вито Поповић" у поднаслову текста је написано "У сјени афере "Бирач" у којој је опљачкано 700 милиона евра, остала је прича о адвокатском непотизму и сукобу интереса која озбиљно баца сумње на судски спор који су водиле ''Укио банка'', с једне стране, и ''Бирач'' и ''Алумина'', с друге стране."

Република Српска 01.06.2015 | 11:44
Деманти Соње Рубеж

Даље у тексту је наведено "Поред домаћих правника, Ненада Рубежа и његове супруге Сање Рубеж, који су свих протеклих година заступали „Укио банку" и радили за Литванце у Фабрици глинице „Бирач", а потом бранили интересе „Бирча" и оспоравали уговоре о хипотекама..."

У тексту су објављене нетачне информације а сам текст је написан на начин да вријеђа углед. Информације које су објављене нису тачне нити поткријепљене било каквим доказима, обзиром да су нетачне докази и не могу постојати. Будући да сам 11. 08. 2014. године писала БН телевизији са захтјевом да објави моје реаговање на писмо Драгана Чавића које је објавио исти портал и по којем је покренут судски спор, имали сте податке које сте требали провјерити, али нисте.

Овај чланак није у складу са кодексом и на најгрубљи начин вријеђа мој углед част и достојанство. Посебна тежина текста јесте што се неистините информације понављају на вашем порталу.

Никада нисам заступала "Укио банку" ни у једном предмету, те таква информација може да проузрокује штету како мени тако и компанији у којој сам тренутно запослена. 

Захтијевам да БН портал објави деманти уз извињење због неистина и конотација у вашем тексту.

Дипломирани правник Соња Рубеж

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

УцитељБутен

01.06.2015 11:11

Господја Соња је потпуно у праву. Она никада није заступала интересе Укио банке вец искљуциво финансијске интересе породице Рубез.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симе

01.06.2015 11:38

Тацно је да нецете наци њедан доказ против ње јер је иста све гурала Литванцима на потпис а документа која је она потписала је одњела куци и ко зна ...а троје цланова породице је директно музло Глиницу толике године и то огромним сумама новца, цитав ЗВ то зна!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

вики

01.06.2015 14:28

Свима који коментарису нека Бог да здравља среце и успјеха за њих и њохове породице онолико колико има истине у њиховим коментарима. Ја сигурно знам истину а ви ?

ОДГОВОРИТЕ