Берлускони на погрешном митингу

Бивши италијански премијер Силвио Берлускони грешком се синоћ појавио на митингу кандидата левичарске странке, уместо своје Форца Италија, пише “Гардијан”.

Свијет 31.05.2015 | 15:22
Берлускони на погрешном митингу

Инцидент се догодио у граду Сеграте близу Милана током митинга Паола Микелија, кандидата за градоначелника на локалним изборима који се одржавају данас.Присталице Микелија, којег подржава Демократска странка левог центра, биле су запањене када се Берлускони са шест телохранитеља појавио на тргу где је одржаван митинг.

Берлускони је неколико минута шетао тргом, а затим је упитао како се зове кандидат који говори. Затим је рекао: “Млади људи, рачунам на вас да ћете гласати за Паола” и брзо нестао пошто га је неко из пратње обавестио да је погрешио.

Микели је касније на Фејсбуку објавио: “Са подршком “Витеза”, могу рећи да сам победио.”Берлускони је изгледа залутао док је тражио халу у којој је одржаван скуп кандидаткиње његове странке Текле Фраскини.

Локални и регионални избори одржавају се данас у 700 градова из седам провинција Италије и представљају тест за владу премијера Матеа Ренција али и за Силвија Берлусконија, чија се странка Форца Италија распада.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Биополар дисордер

31.05.2015 21:03

Заиста не знам како се то код нас зове. Особа има проблем с меморијом, понаса се током напада као да је неко напунио енергијом. Кад то продје као испухан балон. Мој тата то има и то су муке за оне около кад такви остаре. Нема везе с деменсом.

ОДГОВОРИТЕ