Berluskoni na pogrešnom mitingu

Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni greškom se sinoć pojavio na mitingu kandidata levičarske stranke, umesto svoje Forca Italija, piše “Gardijan”.

Svijet 31.05.2015 | 15:22
Berluskoni na pogrešnom mitingu

Incident se dogodio u gradu Segrate blizu Milana tokom mitinga Paola Mikelija, kandidata za gradonačelnika na lokalnim izborima koji se održavaju danas.Pristalice Mikelija, kojeg podržava Demokratska stranka levog centra, bile su zapanjene kada se Berluskoni sa šest telohranitelja pojavio na trgu gde je održavan miting.

Berluskoni je nekoliko minuta šetao trgom, a zatim je upitao kako se zove kandidat koji govori. Zatim je rekao: “Mladi ljudi, računam na vas da ćete glasati za Paola” i brzo nestao pošto ga je neko iz pratnje obavestio da je pogrešio.

Mikeli je kasnije na Fejsbuku objavio: “Sa podrškom “Viteza”, mogu reći da sam pobedio.”Berluskoni je izgleda zalutao dok je tražio halu u kojoj je održavan skup kandidatkinje njegove stranke Tekle Fraskini.

Lokalni i regionalni izbori održavaju se danas u 700 gradova iz sedam provincija Italije i predstavljaju test za vladu premijera Matea Rencija ali i za Silvija Berluskonija, čija se stranka Forca Italija raspada.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Biopolar disorder

31.05.2015 21:03

Zaista ne znam kako se to kod nas zove. Osoba ima problem s memorijom, ponasa se tokom napada kao da je neko napunio energijom. Kad to prodje kao ispuhan balon. Moj tata to ima i to su muke za one okolo kad takvi ostare. Nema veze s demensom.

ODGOVORITE