Претучен Србин у Грабцу код Клине

У селу Грабац у општини Клина на Косову и Метохији претучен је Србин Радош Магић, док је покушавао да из своје њиве отера стоку коју су на испашу дотерали Албанци из суседног села.

Србија 30.05.2015 | 16:44
Претучен Србин у Грабцу код Клине

Магић је задобио лакше повреде леђа и руке. Медицинска помоћ указана му је у Пећкој болници. Полиција је реаговала и привела осумњиченог, пренела је Радио телевизија Косова, програм на српском језику.

"Јуче око 18.00 часова полицији је пријављен напад. Полиција је извршила увиђај и у потрази за осумњиченим на разговор су приведене две особе албанске националности, једном лицу по налогу државног тужиоца одређена је мера полицијског притвора”, изјавио је за РТК 2 портпарол регионалне полиције у Пећи Џеват Ибрај.

На основу информација из полицијског извештаја до инцидента је дошло када је Магић рекао чувару стоке да је истера са његовог имања, након чега је Магић нападнут и задобио повреде леђа и руку.

Магић је идентификовао нападача у полицијској станици у Клини.

Случај је прослеђен тужилаштву, а надлежни полицијски органи су предузели све неопходне мере, казао је полицијски портпарол.

(Тањуг)

Коментари / 0

Оставите коментар