Pretučen Srbin u Grabcu kod Kline

U selu Grabac u opštini Klina na Kosovu i Metohiji pretučen je Srbin Radoš Magić, dok je pokušavao da iz svoje njive otera stoku koju su na ispašu doterali Albanci iz susednog sela.

Srbija 30.05.2015 | 16:44
Pretučen Srbin u Grabcu kod Kline

Magić je zadobio lakše povrede leđa i ruke. Medicinska pomoć ukazana mu je u Pećkoj bolnici. Policija je reagovala i privela osumnjičenog, prenela je Radio televizija Kosova, program na srpskom jeziku.

"Juče oko 18.00 časova policiji je prijavljen napad. Policija je izvršila uviđaj i u potrazi za osumnjičenim na razgovor su privedene dve osobe albanske nacionalnosti, jednom licu po nalogu državnog tužioca određena je mera policijskog pritvora”, izjavio je za RTK 2 portparol regionalne policije u Peći Dževat Ibraj.

Na osnovu informacija iz policijskog izveštaja do incidenta je došlo kada je Magić rekao čuvaru stoke da je istera sa njegovog imanja, nakon čega je Magić napadnut i zadobio povrede leđa i ruku.

Magić je identifikovao napadača u policijskoj stanici u Klini.

Slučaj je prosleđen tužilaštvu, a nadležni policijski organi su preduzeli sve neophodne mere, kazao je policijski portparol.

(Tanjug)

Komentari / 0

Ostavite komentar