Масерка у Бањалуци пљачка пензионере

Полиција у Бањалуци трага за масерком која је у четвртак у Кнежопољској улици у насељу Борик покрала пензионера Николу Османа и украла му 1.000 марака.

Република Српска 29.05.2015 | 22:13
Масерка у Бањалуци пљачка пензионере

Како је казао Осман, који иначе живи сам, она га је обрлатила и опљачкала за трен ока.

Описује је као дјевојку црне косе и нижег раста, која нема више од 35 година.

"Све се десило око 10 сати када се зачуло звонце на вратима. Када сам отворио видио сам дјевојку која ми је понудила масажер. Иако сам јој рекао да ме не интересује, није хтјела да оде с врата, већ је тражила да уђе и да ме измасира. Успјела ме на брзину збунити и ући, а онда ме убиједила да га купим", казао је Осман, додајући како је масажер коштао 100 КМ.

Како нам је даље испричао, из новчаника је узео новац и платио јој, а она је предложила масажу. Легао је у соби на кревет, а новчаник оставио на сто јер му је она тако предложила, како му не би сметао у хлачама. 

"Извадио сам новчаник и ставио на полицу испод стола, а она ме онда послала да мало прилегнем на кревет у кухињи ради боље циркулације. Након што сам изашао, она се задржала у соби и ту ме и опљачкала", каже ојађени Осман, који је казао како је одмах након што је масерка изашла схватио да је опљачкан и да је у свему испао наиван.

У Центру јавне безбједности Бањалука су у петак потврдили крађу и додали како је о свему обавијештен дежурни тужилац Окружног тужилаштва Бањалука, као и да је у току рад на откривању починиоца.

Иначе, како је казао извор из полиције, ово није први случај пљачке јер је масерка пријављена полицији и прије неколико седмица.

"На готово идентичан начин је опљачкала једну старију госпођу у насељу Лазарево. Представила се као медицинска сестра која масира. Њој је узела 100 марака јер старица није имала више, али јој је успјела током масаже скинути прстен и злато које је носила на себи. Могуће је да је имала и помагача јер је стално притварала врата собе у којој је била са жртвом", испричао је извор.

Извор: Независне новине

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

УцитељБутен

29.05.2015 20:44

Е мој Османе,испаде ти на крају Сабан :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Еротика није игра

29.05.2015 22:51

Кад крв прокљуца и зора се у сумрак пробуди. Није ни њој лако. Кога све мора дотаци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неко из Масе

30.05.2015 10:29

Хахаха масаза, па да ти поверујемо. Много те је костала.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цццццц

31.05.2015 06:37

Мора да јој је показао гдје држи новац. Јадник се похвалио, шта ли.. Како другачије да га нађе??!!

ОДГОВОРИТЕ