Maserka u Banjaluci pljačka penzionere

Policija u Banjaluci traga za maserkom koja je u četvrtak u Knežopoljskoj ulici u naselju Borik pokrala penzionera Nikolu Osmana i ukrala mu 1.000 maraka.

Republika Srpska 29.05.2015 | 22:13
Maserka u Banjaluci pljačka penzionere

Kako je kazao Osman, koji inače živi sam, ona ga je obrlatila i opljačkala za tren oka.

Opisuje je kao djevojku crne kose i nižeg rasta, koja nema više od 35 godina.

"Sve se desilo oko 10 sati kada se začulo zvonce na vratima. Kada sam otvorio vidio sam djevojku koja mi je ponudila masažer. Iako sam joj rekao da me ne interesuje, nije htjela da ode s vrata, već je tražila da uđe i da me izmasira. Uspjela me na brzinu zbuniti i ući, a onda me ubijedila da ga kupim", kazao je Osman, dodajući kako je masažer koštao 100 KM.

Kako nam je dalje ispričao, iz novčanika je uzeo novac i platio joj, a ona je predložila masažu. Legao je u sobi na krevet, a novčanik ostavio na sto jer mu je ona tako predložila, kako mu ne bi smetao u hlačama. 

"Izvadio sam novčanik i stavio na policu ispod stola, a ona me onda poslala da malo prilegnem na krevet u kuhinji radi bolje cirkulacije. Nakon što sam izašao, ona se zadržala u sobi i tu me i opljačkala", kaže ojađeni Osman, koji je kazao kako je odmah nakon što je maserka izašla shvatio da je opljačkan i da je u svemu ispao naivan.

U Centru javne bezbjednosti Banjaluka su u petak potvrdili krađu i dodali kako je o svemu obaviješten dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka, kao i da je u toku rad na otkrivanju počinioca.

Inače, kako je kazao izvor iz policije, ovo nije prvi slučaj pljačke jer je maserka prijavljena policiji i prije nekoliko sedmica.

"Na gotovo identičan način je opljačkala jednu stariju gospođu u naselju Lazarevo. Predstavila se kao medicinska sestra koja masira. Njoj je uzela 100 maraka jer starica nije imala više, ali joj je uspjela tokom masaže skinuti prsten i zlato koje je nosila na sebi. Moguće je da je imala i pomagača jer je stalno pritvarala vrata sobe u kojoj je bila sa žrtvom", ispričao je izvor.

Izvor: Nezavisne novine

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

UciteljButen

29.05.2015 20:44

E moj Osmane,ispade ti na kraju Saban :)

ODGOVORITE
Name

Erotika nije igra

29.05.2015 22:51

Kad krv prokljuca i zora se u sumrak probudi. Nije ni njoj lako. Koga sve mora dotaci.

ODGOVORITE
Name

Neko iz Mase

30.05.2015 10:29

Hahaha masaza, pa da ti poverujemo. Mnogo te je kostala.

ODGOVORITE
Name

Cccccc

31.05.2015 06:37

Mora da joj je pokazao gdje drži novac. Jadnik se pohvalio, šta li.. Kako drugačije da ga nađe??!!

ODGOVORITE