Кокеза: Гроф је без размишљања прихватио Звездин зов!

"Добили смо тренера који ће направити систем и сјајног педагога који ће бити ангажован на дуже стазе. Са великим поносом и задовољством већ сутра ћу предложити Управном одбору да именује Грофа за тренера", поручио је функционер црвено-белих.

Фудбал 30.05.2015 | 20:00
Кокеза: Гроф је без размишљања прихватио Звездин зов!

Потпредседник Црвене звезде Славиша Кокеза открио је да је Миодраг Гроф Божовић одмах пристао да постане тренер и да није било никаквих преговора претходних дана.

Црногорске дневне новине раније ове недеље објавиле су да су поједини утицајни звездаши утицали на то да Божовић промени првобитну одлуку која је наводно била негативна.
"Срећан сам јер је Црвена звезда на дан кад славимо 24 године од освајања титуле постигла договор са тренером европског реномеа Миодрагом Божовићем. Морам да нагласим да са њим нисмо ни преговарали, јер његов став је био да са њим нема о чему да преговара и да се позив Звезде не одбија", рекао је Кокеза за српско издање портала Гол.

Функционер Звезде рекао је и да је захвалан Божовићу што је показао храброст да преузме клупу некадашњег шампиона Европе.
"Са Грофом нисмо причали о прошлости и садашњости, већ само о будућности и о томе какав тим треба да имамо како би Звезда била најбоља. Драго ми је што делимо исту визију и исте снове. Морам да истакнем да ће Звезда са Грофом добити одличног тренера са међународним искуством, великог радника и заклетог звездаша који воли свој клуб и свестан је његове величине и значаја. Захвалан сам му што је показао храброст и што је дословце рекао да кад Звезда зове, његов одговор се зна", казао је он.

Кокеза је најавио да ће врло брзо управни одбор клуба именовати Божовића на место тренера.
"Добили смо тренера који ће направити систем и сјајног педагога који ће бити ангажован на дуже стазе. Са великим поносом и задовољством већ сутра ћу предложити Управном одбору да именује Грофа за тренера", изјавио је Кокеза.

Коментари / 0

Оставите коментар