Kokeza: Grof je bez razmišljanja prihvatio Zvezdin zov!

"Dobili smo trenera koji će napraviti sistem i sjajnog pedagoga koji će biti angažovan na duže staze. Sa velikim ponosom i zadovoljstvom već sutra ću predložiti Upravnom odboru da imenuje Grofa za trenera", poručio je funkcioner crveno-belih.

Fudbal 30.05.2015 | 20:00
Kokeza: Grof je bez razmišljanja prihvatio Zvezdin zov!

Potpredsednik Crvene zvezde Slaviša Kokeza otkrio je da je Miodrag Grof Božović odmah pristao da postane trener i da nije bilo nikakvih pregovora prethodnih dana.

Crnogorske dnevne novine ranije ove nedelje objavile su da su pojedini uticajni zvezdaši uticali na to da Božović promeni prvobitnu odluku koja je navodno bila negativna.
"Srećan sam jer je Crvena zvezda na dan kad slavimo 24 godine od osvajanja titule postigla dogovor sa trenerom evropskog renomea Miodragom Božovićem. Moram da naglasim da sa njim nismo ni pregovarali, jer njegov stav je bio da sa njim nema o čemu da pregovara i da se poziv Zvezde ne odbija", rekao je Kokeza za srpsko izdanje portala Gol.

Funkcioner Zvezde rekao je i da je zahvalan Božoviću što je pokazao hrabrost da preuzme klupu nekadašnjeg šampiona Evrope.
"Sa Grofom nismo pričali o prošlosti i sadašnjosti, već samo o budućnosti i o tome kakav tim treba da imamo kako bi Zvezda bila najbolja. Drago mi je što delimo istu viziju i iste snove. Moram da istaknem da će Zvezda sa Grofom dobiti odličnog trenera sa međunarodnim iskustvom, velikog radnika i zakletog zvezdaša koji voli svoj klub i svestan je njegove veličine i značaja. Zahvalan sam mu što je pokazao hrabrost i što je doslovce rekao da kad Zvezda zove, njegov odgovor se zna", kazao je on.

Kokeza je najavio da će vrlo brzo upravni odbor kluba imenovati Božovića na mesto trenera.
"Dobili smo trenera koji će napraviti sistem i sjajnog pedagoga koji će biti angažovan na duže staze. Sa velikim ponosom i zadovoljstvom već sutra ću predložiti Upravnom odboru da imenuje Grofa za trenera", izjavio je Kokeza.

Komentari / 0

Ostavite komentar