Атлетико креће у лов на ''крило''!

Нолито и Торе на нишану!

Фудбал 30.05.2015 | 19:00
Атлетико креће у лов на ''крило''!

Први задатак управа је решила – Дијего Симеоне остаје на клупи Атлетика. Али ако Атлетико жели да остане на нивоу који је поставио као стандард у последње две сезоне мораће да Аргентинцу обезбеди још конкурентији састав за наредну сезону. Чоло је испоставио списак жеља, а по свему судећи изгледа да му највише смета што шкрипи на крилу, па су се два имена издвојила. У питању су Нолито и Гокхан Торе!

Овај први је баш недавно рекао да би "сваки играч волео да игра за Атлетико", али је проблем цена од 14.000.000 евра колико Селта тражи за момка пониклог у Барселони. Јорганџије би да спусте цену на 10.000.000, али су спремне на компромис.

Нолито је у овој сезони Примере постигао 13 голова и поделио још толико асистенција, па је завредио и деби у репрезентацији Шпаније. Јасно је стога да би га на Висенте Калдерону видели много пре но Алесија Черчија и Раула Хименеза, који су подбацили у Мадриду.

Гокхан Торе ће сасвим сигурно овог лета напустити Бешикташ, а Атлетиков ас у рукава је земљак Арда Туран који би могао да одигра улогу посредника. Не би међутим могао да утиче на понуде других клубова, а заинтересовани тимови стоје у реду. Ту су Севиља и Интер, али и платежно способнији Волфзбург, Тотенхем и Саутемптон, који је наводно већ нудио 6.000.000 евра.

Коментари / 0

Оставите коментар