Atletiko kreće u lov na ''krilo''!

Nolito i Tore na nišanu!

Fudbal 30.05.2015 | 19:00
Atletiko kreće u lov na ''krilo''!

Prvi zadatak uprava je rešila – Dijego Simeone ostaje na klupi Atletika. Ali ako Atletiko želi da ostane na nivou koji je postavio kao standard u poslednje dve sezone moraće da Argentincu obezbedi još konkurentiji sastav za narednu sezonu. Čolo je ispostavio spisak želja, a po svemu sudeći izgleda da mu najviše smeta što škripi na krilu, pa su se dva imena izdvojila. U pitanju su Nolito i Gokhan Tore!

Ovaj prvi je baš nedavno rekao da bi "svaki igrač voleo da igra za Atletiko", ali je problem cena od 14.000.000 evra koliko Selta traži za momka poniklog u Barseloni. Jorgandžije bi da spuste cenu na 10.000.000, ali su spremne na kompromis.

Nolito je u ovoj sezoni Primere postigao 13 golova i podelio još toliko asistencija, pa je zavredio i debi u reprezentaciji Španije. Jasno je stoga da bi ga na Visente Kalderonu videli mnogo pre no Alesija Čerčija i Raula Himeneza, koji su podbacili u Madridu.

Gokhan Tore će sasvim sigurno ovog leta napustiti Bešiktaš, a Atletikov as u rukava je zemljak Arda Turan koji bi mogao da odigra ulogu posrednika. Ne bi međutim mogao da utiče na ponude drugih klubova, a zainteresovani timovi stoje u redu. Tu su Sevilja i Inter, ali i platežno sposobniji Volfzburg, Totenhem i Sautempton, koji je navodno već nudio 6.000.000 evra.

Komentari / 0

Ostavite komentar