Реал гаси своју фабрику талената!

Гаси се Реалова фабрика талената у којој су стасали Раул, Касиљас, Солдадо, Камбијасо, Мората...Разлог оваквој одлуци – очајни резултати генерације коју са клупе води Хозе Аурелио Гај, који је ову сезону завршио на деветом месту Седме дивизије Четврте лиге...

Фудбал 30.05.2015 | 14:20
Реал гаси своју фабрику талената!

Шокантна вест потресла је Мадрид – Реал гаси своју фабрику талената! Како је угледни дневник Марка објавио незванично, Краљевски клуб ће угасити Ц тим, у којем су потекли многи фудбалски великани, попут Раула, Икера Касиљаса, Естебан Камбијасо, Франсиско Павон, потом и Миста, Роберто Солдадо, Алваро Арбелоа, Борха Валеро, Гранеро, Тоте... А најскорије Алваро Мората и Денис Черишев!

Разлог оваквој одлуци – очајни резултати генерације коју са клупе води Хозе Аурелио Гај, који је ову сезону завршио на деветом месту Седме дивизије Четврте лиге, што је била кап која је прелила чашу. Претходне две такмичарске године трећи тим Реала такмичио се у Сегунди Б (Трећој лиги), али је елиминација другог тима из Сегунде изазвао моменталну селидбу екипе Хозе Аурелија Гаја у ранг испод, како не би дошло до сукоба интереса два млада тима.

Стручњаци који су до сада водили Ц тим молили су претходних недеља челнике Реала да екипу оставе у животу, међутим, сарадници окупљени око Флорентина Переза донели су одлуку, која сада само чека „амин“ првог човека. Према писањима Марке, тренери у Ц тиму сматрају да би ова одлука могла да буде погрешна, пошто сматрају да млади играчи морају да прођу све селекције како би могли да заиграју за први тим. Пример су већ наведени асови, а ако се стави тачка на ову генерацију, 24 играча остаће без клуба. Тачније, већина, пошто ће само талентовани леви бек Марио Хермосо, штопер Алекс Фебас, везиста Седрес, нападач Кристијан Хуанхо и син Зинедина Зидана, Енцо, добити унапређење у Б тим.

Остали ће добити одрешене руке у потрази нове средине...

Коментари / 0

Оставите коментар