Real gasi svoju fabriku talenata!

Gasi se Realova fabrika talenata u kojoj su stasali Raul, Kasiljas, Soldado, Kambijaso, Morata...Razlog ovakvoj odluci – očajni rezultati generacije koju sa klupe vodi Hoze Aurelio Gaj, koji je ovu sezonu završio na devetom mestu Sedme divizije Četvrte lige...

Fudbal 30.05.2015 | 14:20
Real gasi svoju fabriku talenata!

Šokantna vest potresla je Madrid – Real gasi svoju fabriku talenata! Kako je ugledni dnevnik Marka objavio nezvanično, Kraljevski klub će ugasiti C tim, u kojem su potekli mnogi fudbalski velikani, poput Raula, Ikera Kasiljasa, Esteban Kambijaso, Fransisko Pavon, potom i Mista, Roberto Soldado, Alvaro Arbeloa, Borha Valero, Granero, Tote... A najskorije Alvaro Morata i Denis Čerišev!

Razlog ovakvoj odluci – očajni rezultati generacije koju sa klupe vodi Hoze Aurelio Gaj, koji je ovu sezonu završio na devetom mestu Sedme divizije Četvrte lige, što je bila kap koja je prelila čašu. Prethodne dve takmičarske godine treći tim Reala takmičio se u Segundi B (Trećoj ligi), ali je eliminacija drugog tima iz Segunde izazvao momentalnu selidbu ekipe Hoze Aurelija Gaja u rang ispod, kako ne bi došlo do sukoba interesa dva mlada tima.

Stručnjaci koji su do sada vodili C tim molili su prethodnih nedelja čelnike Reala da ekipu ostave u životu, međutim, saradnici okupljeni oko Florentina Pereza doneli su odluku, koja sada samo čeka „amin“ prvog čoveka. Prema pisanjima Marke, treneri u C timu smatraju da bi ova odluka mogla da bude pogrešna, pošto smatraju da mladi igrači moraju da prođu sve selekcije kako bi mogli da zaigraju za prvi tim. Primer su već navedeni asovi, a ako se stavi tačka na ovu generaciju, 24 igrača ostaće bez kluba. Tačnije, većina, pošto će samo talentovani levi bek Mario Hermoso, štoper Aleks Febas, vezista Sedres, napadač Kristijan Huanho i sin Zinedina Zidana, Enco, dobiti unapređenje u B tim.

Ostali će dobiti odrešene ruke u potrazi nove sredine...

Komentari / 0

Ostavite komentar